Skip to content

LAAT ZIEN DAT JE TROTS BENT!

DOE MEE!

Als lid en/of partner van Koninklijke Metaalunie speel jij een cruciale rol in het verspreiden van de boodschap van de campagne ‘Metaaltechnologie maakt je wereld’.  

Door actief deel te nemen aan onze campagne vergroot je de zichtbaarheid van de Nederlandse metaaltechnologiesector, laat je zien dat metaaltechnologie onmisbaar is voor ons land én dat je trots bent op deze belangrijke sector. Door jouw deelname aan de campagne wordt onze boodschap nog krachtiger gehoord, en is de invloed ervan nog groter. Of het nu gaat om het delen op sociale media of het ophangen van posters. Samen bereiken we meer.

Op deze pagina is het mogelijk een digitale en fysieke toolkit te downloaden en aan te vragen. 

Digitale toolkit

Download de campagnematerialen. Zo kan je de campagne zichtbaar maken binnen jouw bedrijf. Op deze manier laat je zien dat je trots bent op onze sector. In de digitale toolkit vind je:

 • Het campagnelogo
 • Campagnebeelden in verschillende formaten
 • Narrowcasting voor tv-schermen 
 • Teamsvergaderingachtergrond
 • E-mailhandtekening

In de social media toolkit vind je:

 • Korte video’s in verschillende formaten
 • Kant-en-klare teksten voor social media

Fysieke toolkit

Daarnaast is het mogelijk de fysieke toolkit aan te vragen via onderstaand contactformulier. Deze wordt verstuurd naar het adres dat je in dit formulier aangeeft. 

In de fysieke toolkit vind je:

 • Posters in verschillende formaten met verschillende opdrukken
 • Stickers 
Mocht je graag meer of andere materialen in willen zetten, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de ‘contact’ pagina of via 030 – 605 33 44
In de spotlight
Dit is een voorbeeld
In de spotlight
Dit is een voorbeeld
In de spotlight
Dit is een voorbeeld
In de spotlight
Dit is een voorbeeld

Fysieke toolkit aanvragen


  Wij maken je erop attent dat wij de persoonsgegevens die je ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring onder het kopje ‘contactformulier’ hebben omschreven. Wij verwijzen je graag naar de privacy- en cookieverklaring voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens en de rechten die je hebt.

  Deel jouw trots

  Gebruik de hashtags #metaaltechnologie of #metaaltechnologiemaaktjewereld op sociale media zodat iedereen weet dat onze sector onmisbaar is. Hiermee help je onze gezamenlijke boodschap te verspreiden. Wie weet zetten we jouw post binnenkort in de spotlight op deze pagina.